Bestel, Ontvang en Betaal later. Voor 15.30 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

Klantenservice

KLANTENSERVICE

 Bedenktijd/ retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Verdere informatie hierover vind u in het terugbetalingsbeleid met titel garantie en retour.

Kosten van het retour sturen zijn voor uw eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Hoe u het artikel dient terug te sturen staat ook vermeld in het terugbetalingsbeleid.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Geen probleem, neem telefonisch (+31 629221360) of per email (info@online-kope.nl) contact met ons op. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Echter zijn wij ook afhankelijk van de levertijden van de leverancier. Niet altijd lukt het ons om op de beloofde levertijd te leveren, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

VANWEGE CORONA IS HET DRUKKER DAN NORMAAL EN KAN DE LEVERTIJD ENIGSZINS VERTRAAGD ZIJN. 

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. De verzendkosten voor Nederland bedragen:

 kleine pakketten: € 5.95

middel pakketten: € 10.95

grote pakketten :  € 13.95

 

 

Verzendkosten Naar België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië , Zweden  en Zwitserland zijn op pagina verzendkosten te vinden.

  

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

 

Contact.

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander, dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Webshop: www.online-kope.nl

E-mail: info@online-kope.nl

tel. Nr+31 629221360

De handelsnaam van ons bedrijf is: Riekie's thuiswinkel

Ons vestigingsadres: De Hoge Esch 24 7783 cc GRAMSBERGEN

KvK nr.: 78631017

BTW nr.: NL003358813B30

 

Telefonisch bereikbaar op de volgende dagen en tijden:

maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00

zaterdag                     10:00 - 16:00